Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1350IP

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tryndamere, dobry system ucieczki, dobry dmg + szybki atak więc jak już podejdzie Ci pod ostrze i nie ma flesha to ma poprostu przejebane, Ult dający nieśmiertelność, zajebista farma.. ;3

x

Opublikowano

Osobiście polecam tristane prawie taki sam build jak u teemo + ma dobre ulti i z jej "q" szybko bije + dobre dmg jeżeli robi się ją pod ad.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam Tristane tak samo jak Teemo mozna te 2 postaci robic pod AD oraz po AP ale jak kto woli ,mozesz tez kupic Jax ma stuna ,doskok oraz ulti ktore wymiata jesli masz predkosc ataku + 1,500 .A jesli chodzi ci o TANK-a to Mundo najlepszy tank ;d

Opublikowano

Nie kupuj tristany bo mozna dostać ją za darmo razem z alistarem. Kup jaxa lub tryndamere. Jak się trochę nafeedujesz to przeciwny team ma lipe :(

Przeciwny team ma lipę jak się trynde nafeedujesz? xD

Padłem jak to przeczytałem :D Nie wiem na jakim poziomie grasz, czy w ogóle wbiłeś 30 a może siedzisz na low elo, ale większość ludzi wie co to focus i taki trynda nie ma nic do powiedzenia nawet jak jest feednięty.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Teemo. Wyfeedowany potrafi działać cuda. E z dużą mocą um. potrafi brać po 100+ hp. Do tego grzybki które mogą działać jako wardy. Polecam również Veigara. AoE stun, do tego jeden z najpotężniejszych magów w grze. Ulti przeciwko innemu magowi to kosa.

Game Over

Opublikowano

Przeciwny team ma lipę jak się trynde nafeedujesz? xD

Padłem jak to przeczytałem :D Nie wiem na jakim poziomie grasz, czy w ogóle wbiłeś 30 a może siedzisz na low elo, ale większość ludzi wie co to focus i taki trynda nie ma nic do powiedzenia nawet jak jest feednięty.

Przeczytaj pierwszy post założyciela tematu i się nie odzywaj. Dobra? Początkujący znaczy dla Ciebie 30lvl? :X

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Na niskim poziomie polecam ci Trynda, ma spory dmg szczególnie kiedy się nafeedujesz. Ogólnie sporo możesz nim namieszać + jego ulti. Jednak nie licz, że na wyższym poziomie coś nim zdziałasz. Jeśli już trochę ogarniasz mógł byś spróbować Malphite. Ja osobiście nim zaczynałem i nie było problemów. Bardzo duża wytrzymałość + pasywka. Może wydawać się że ma mały dmg, ale jak ''przykleisz się do dupy wroga'' to możesz zrobić mu krzywdę. Po za tym można wybrać go do jungli. (jest darmowy to możesz wypróbować :) )

98038953939237349491.jpg
Opublikowano

1.Jax-Baaardzo prosty do ogarnięcia, wytrzymały, stun obszarowy, doskok z q. ma 2tryby tarczy (e i r), w daje mu buffa, że bije dodatkowo z magii. Rób go pod hybrydę (magia+AD)

Polecam:Butki <tabi/mercury> , Moc Trójcy, Guinsaoo, Mieczopistolet Hextech. Reszta sytuacyjnie

2.Sion-Prosty do ogaru. Stun, OP ULT (moocne zżeranie hp). Wytrzymały.

3.Tryndamere-Leczy sie, nie ma many, System ucieczki-przebijanie się przez cieńkie ściany,ULT nieśmiertelność na 5sek,slow.

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Polecam ci alistara który jest darmowy ( unlock przez suba na yt ).

Alistar to postać która niszczy każdą grę, niestety większość nie potrafi wykorzystać jego siły.

Czemu alistar ?

A bo bardzo dobre CC, świetne gangi z jungli ( cc ) Jako tank jest bardzo trudny do zabicia. Jako support też daje radę.

Można go zrobić pod AD/AP/Supporta/Junglera/Tanka.

xxx

Opublikowano

Morgana, jest op i jest dla początkujących graczy łatwa do opanowania (trzeba nauczyć się trafiać z Q i wejść w teamfight i użyć R)

Opublikowano

Nie kupuj Teemo - to shit do ksucia. Kup majstra dżi i rób go pod ap.

Oto moja wola.

Master yi pod ap ? Sorry ale to nie ma sensu. Wielu ludzi nim gra i nie wiem czemu. On pod ap daje damage tylko z Q i to nie wielki. A nawet jeśli jesteś nafeedowany to wystarczy złożyć przeciwko masterowy force of nature i banshee veil i gówno ci master pod ap będzie robił.

Teemo to shit do ksucia ? Nie bardzo. Jest mocny przeciwko bruiserom jak Darius, Olaf, Pantheon. etc.

xxx

Opublikowano

Morgana:

+ klatka

+ "bagno"

+ dobra ochrona przed cckami

+ dobre ulti ktore dodatkowo stunuje i zadaje dmg

+ stosunkowo latwo farma z W (bagna)

- wolna animacja ataku (trzeba dobrze wyczuwać last hity)

Jax:

+ łatwe comba w zaleznosci od sytuacji (E,W,Q lub W,Q,E

+ stun

+ dosyc niskie cooldowny

+ dobre ulti dajace ochrone

+ postac hybryda

+ latwo ogarnac

+ dobrze sie nadaje do jungli jak i topa

Nasus

+ slow

+ dosyc duzo hp z ulti

+ dobrze nastackowane q robi ladny dmg

Sion (ad)

+ świetne ulti (ogromny lifesteal)

+ dobre skille (q- stun, w- tarcza,e- dmg kosztem zycia)

+ dobrze nastackowane E daje mnóstwo HP

- w praktyce latwy do ogarniecia, w grze juz troche trudniej

- latwo skontrowac

Fiddlesticks

+ dobry sustain dzieki life drainowi

+ przyjemny w grze

+ dobry na topa, mida, jungle

- wymagający ogaru i praktyki

76561198026780786.png

Opublikowano

Polecam grę Morganą strasznie op chempion dla początkujące dobrze jest nauczyć się perfekcyjnie grać taką postacią jest to bardzo ważne ze względu na to że jeżeli kiedyś będziesz mieć 30 lvl grać rankeda i jej nie zbanują będziesz mógł wyprowadzić grę na wygraną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...